Bumsecreme virker ikke

Jeg bliver så ked af det, når unge mennesker gang på gang tror de kan løse deres hudproblemer med en bumsecreme. Bumsecreme virker ikke.

Altså bevares, der findes selvfølgelig både gode og mindre gode cremer. Og er du heldig får du fat i en creme, der kan lindre dit hudproblem.

Men fjerne årsagen til dit hudproblem, og ja her taler vi altså også uren hud og bumser, det kommer ikke til at ske.

 

Jeg HAR prøvet det. Som i samtlige cremer jeg kunne opdrive i butikkerne, hos læger, hudlæger –  med og uden recept.

Worst case får du fat i en creme, der udtørrer din hud. Og ja så har du fat i den onde cirkel, for tør hud = sprukken og åben hud. Og det betyder at huden er mere åben overfor de uønskede bakterier udefra => og så ender du med en hud, der får endnu større problemer.

Forventningen er bare så stor, når du tror du endelig har fundet din quick-fix løsning på dit hudproblem.

 

Men hvis du skal dit hudproblem til livs, så skal du have behandle den underliggende årsag til hudproblemet.

 

Taler vi uren hud og bumser, om de så titter frem i ansigtet eller andre steder på kroppen, så er det altså tale om at din krop ikke renser ud igennem det normale system (lever, nyrer, milt…) og så ender du i sidste instans med at rense affaldsstofferne ud igennem huden.

 

80% af hudens sundhedstilstand påvirkes indefra. Så du kan nok regne ud at der grænser for hvilke mirakler, der kan udføres med en creme.

 

Har du allergi eller intolerancer overfor fødevarer (måske ved du det ikke), så kommer din krop på overarbejde, når du indtager dem. Langt de fleste af os, der kender til livet med uren hud, tåler fx. ikke komælksprodukterne. Men det er individuelt, hvad den enkelte tåler, og derfor noget vi tester sammen.

 

Fylder du dig med tilsat sukker i store mængder, så bliver du sur – altså din PH værdi – og det er grobund for inflammation. Og inflammation = betændelse = bumser.

Kulhydrater omdannes til sukker i kroppen, og så kan du næsten gætte resten…

Og hvad med den sunde næring, der styrke dig og dit immunforsvar? Får du nok af den? Eller optager brød, pasta og søde sager pladsen for næring med gode vitaminer og mineraler?

Tænk på hvor mange grønne sager Mads Bo indtager? Han juicer dem i store mængder, og faktisk har Mads Bo selv haft uren hud, inden han tog fat på at påvirke hudens sundhed indefra.

 

Er det så bare kosten? Næh, nej du kommer såmen ikke i mål, hvis du ikke får din skønhedssøvn, hvis du ikke får væske nok, hvis du stresser for meget…. og ja listen kan være lang.

Så, I’m sorry to say… men der er ikke nogen quick fix løsning på uren hud og bumser!

Du skal have skabt en indre sundhedstilstand, så din krop er i ro, og renser ud på normal vis.

 

Derfor har jeg udarbejdet et 8 ugers online kursus, så du kommer hele vejen rundt omkring hudens sundhed og får bugt med dit hudproblem og får en skøn sund og ren hud.

Hvis du også drømmer om en flot ren og sund hud, så skynd dig at reservere plads på næste forløb.

 

Kan du ikke vente på næste opstart, så kan du booke en personlig konsultation lige her.

Men det er selvfølgelig også helt ok, hvis du hellere vil fortsætte med uren hud 🙂 Bare lov mig at udvide dit perspektiv, så du ikke tror at bumsecreme er dit quick-fix. For bumsecreme virker ikke. En god creme nærer din hud med fugt, helende urter og lign. Men den kan stadig ikke fjerne årsagen til at affaldsstofferne renses ud igennem din hud.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.