Pia Charlotte Wedde

1989 – 2013

24 år med uren hud

Med konceptet Genvej til Ren Hud hjælper jeg dig med irriteret hud, urenheder, eksem, rosacea eller andre hudproblemer med at få ren og sund hud uden kemi og bivirkninger gennem et effektivt indre hudpleje program.

Holistisk Hudterapeut ♥ Kostvejleder ♥ Detox Ekspert ♥ Ekspert på hudproblemer

Min historie

Som ung pre-teen mødte jeg mit urene ansigt for første gang… og siden da følelsen af mit urene jeg… sådan føltes det i alle fald. År med lægebesøg, hvor jeg blev sendt hjem med den ene hormoncreme efter den anden. For kun at symptombehandle uden resultater. Eller tør hud fik jeg da… meget tør og skællende hud, kun afløst af flere urenheder, der kløede, så jeg kradsede mig til blods. Hvad er egentligt værst, urenheder eller sår i hele ansigtet… jeg ved det ikke… jeg følte mig uren og utiltrækkende. Ikke blot for kommende partnere, men også for venner og bekendte. For hvem kunne da føre en samtale med mig og samtidigt abstrahere fra den der betændte sag midt i mit ansigt, på min hals eller skuldre?

Jeg brugte timer på at gemme mig… gemme mig bag makeup og farvelader, der kun fik mig til at se kunstig ud, mere end at ligne nogen naturlig skønhed. Timer med bøger om hudpleje, horrible summer forbrugt på tvivlsomme produkter, der alle spåede om at urenhederne skulle bekæmpes udefra.

Efter 2 graviditeter med graviditetsrelateret diabetes fik jeg en tydelig føling med hvordan kost og livsstil påvirker min tilstand, og min indre ro – den var der stor mangel på i tiden med diabetes. Men kosten gjorde en kæmpe forskel. Dernæst kom operationen for åreknuder og en bevidsthed om hvordan de stærke p-piller ødelagde mine årer og øgede risikoen for blodpropper. Nu skulle der virkelig ske noget drastisk.

Først sidst i 30’erne som voksen mor gik jeg all in og lavede min første DETOX. En kropslig udrensning af alle de gamle ophobede affaldsstoffer i kroppen. Fik næret og skabt øget balance i min tarm og mine indre organer, så kroppen igen kunne fungere optimalt, og gøre det, den var indrettet til: At hente næring fra den sunde kost og rense affaldsstoffer og toksiner ud.

Efter kun 12 uger sagde jeg FARVEL TIL P-PILLERNE, og har aldrig rørt dem siden.

Hold nu k… hvor var det skønt… jeg havde den lækreste hud, og jeg følte mig så klar til verden, til at stå frem i lyset, og til at bekæmpe de gamle ar på sjælen…

Ja tak til ren og sund hud

Men bare rolig.. jeg deler det så hjertens gerne med dig

1989 – 2013

24 år med uren hud

2016

Uddannet ved Ninka Bernadette Mauritson

2019

Certificeret Kostvejleder

2016

Kursus i urter og deres effekt på huden

2017

Kursus i Skin Detox

2018

Kursus i Heavy Metal Detox v/ førende eksperter Dr. Boyd Haley, Dr. David Kennedy og Katrine Flindt

Jeg mindes faktisk at min hud allerede så langt bedre ud efter allerede 1. uge. Jeg er blevet mere glad for min hud, og har en meget bedre viden om hvad der gør at kroppen reagerer, som den gør, og ikke mindst hvad man skal gøre for at få kroppen bedst muligt i balance.

Lærke

Nu er jeg jo også færdig med dit kursus og selvom jeg måske ikke har fulgt det til punkt og prikke hele tiden, har det bare givet mig rigtig meget. Det lyder måske fjollet men nogen dage er min hud så smuk at jeg ler til mig selv i spejlet og føler at jeg bare må tage et selfie ;-D

Ea

Jeg kan varmt anbefale Genvej til Ren Hud, Pia er utrolig dygtig til at guide og hjælpe med at få styr på urenheder i huden, hun ved hvad der er godt for huden og hvad der bestemt ikke er godt♥ Pia sørger for at man stille og roligt får ændret de dårlige vaner og ændret dem til nye gode ♥

Sanne

Det går bedre med Frederiks hud. Han har lagt sin kost meget om, så det har hjulpet rigtig fint!

Mette

Døjer du med urenheder og ved du ikke helt hvad du skal gøre for at bekæmpe dem? Så synes jeg helt klart at du skal prøve dette forløb. Du vil få en bedre forståelse for hvad der sker i kroppen, når den er i ubalance og hvad du skal gøre for at rette op på det. Du vil få et bedre overblik over, hvorfor lige præcis du får dine bumser og urenheder og hvilke vaner du skal lave om på, for at få den rene hud, som du altid har drømt om. Jeg har været super tilfreds med mit resultat, så jeg vil helt klart anbefale 

Lærke J

“Pia har hjulpet mig med at forstå hudens sprog og hjulpet mig med at undgå de største faldgrupper.
Endda med kun få enkle og meget naturlige løsninger.
Jeg kan på det varmeste anbefale Pia : ud over passionen, så finder du her et menneske der virkelig kan flytte dig.”

Trine

Bare skiftet fra de mange mange kopper kaffe, jeg dagligt indtog fyldt med sukker og mælk, væk fra stimulanserne fra sukker og koffein, og over til skøn grøn the, har givet mig så meget mere ro. Ro i mig og ro i søvnen. Jeg sover så meget bedre og længere idag. Og det alene gør jo underværker for min energi og min hverdag, og ikke mindst min udstråling og min hud.

Helle

Skal vi tage en snak om din hud?