1-1 konsultation med hudanalyse

Få ren hud nu med personlig hudanalyse.

Drømmer du om at få flot ren hud, og vil du gerne igang med det samme, så vælg en personlig konsultation med hudanalyse.

1-1 konsultation med gennemgang af kost og livsstil.

45 minutters ekspertvejledning med udgangspunkt i netop dit hudproblem, så du lærer årsagerne til dit hudproblem at kende, og viden om hvordan du får flot ren og sund hud.  

Råd om valg af kost, tilskud, hudplejeprodukter samt opskrifter, så du ved præcist, hvordan din hud bliver fin og ren igen. Du får efter konsultationen tilsendt en personlig kostplan med anbefalede tilskud. 

Konsultationer foregår via skype eller messenger video for visuel hudanalyse.

Prisen for en personlig konsultation er kr. 500.

Du kan booke mig her

Booker du et online kursus indenfor 4 uger efter en konsultation, får du konsultationsprisen i rabat på online kurset.

Hold huden fugtmættet

Sørg for at holde huden fugtmættet, såvel indefra som udefra. Så undgår du sprukken tør hud, der er mere modtagelig overfor skadelige bakterier.

Giv din hud næring

Giv din hud næring gennem kosten, og lær hvordan du balancerer kroppens ph værdi og minimerer risiko for inflammationer.

Støt dit tarmsystem

Opnå en sund tarmflora, så kun de gavnlige stoffer optages. Og undgå at der slipper giftstoffer ud, som krop og hud kan reagere allergisk på.

Hormonel balance

Find ro og balance i din krop. Mindre stress og indre uro. Lær hvordan du slipper din afhængighed af koffein og andre stimulanser, og balancerer dine hormoner.

Rens ud

Lær hvordan du blidt renser ud i din krop, og kommer af med de gamle ophobede affaldsstoffer, der irriterer hudens sundhed.

Styrk immunforsvaret

Lær at udelade de fødevarer og andre stoffer, du måske er intollerant overfor. Find vejen til effektive alternativer og lær at elske de nye vaner, der nærer din hud.

Kanel og sukkercravings…

Kanel styrker følsomheden overfor insulin. 

Og ægte kanel er faktisk sundt, og har en fantastisk blodsukkerstabiliserende effekt. Og så er det gavnligt for din fordøjelse og din hukommelse.

Som voksen må man indtage op til en spiseskefuld kanel dagligt, men bare ½ tsk kanel i morgenmaden hjælper med at stabilisere blodsukkeret frem til frokost.

“Pia har hjulpet mig med at forstå hudens sprog og hjulpet mig med at undgå de største faldgrupper.
Endda med kun få enkle og meget naturlige løsninger.
Jeg kan på det varmeste anbefale Pia : ud over passionen, så finder du her et menneske der virkelig kan flytte dig.”

Trine

Det går bedre med Frederiks hud. Han har lagt sin kost meget om, så det har hjulpet rigtig fint!

Mette

Døjer du med urenheder og ved du ikke helt hvad du skal gøre for at bekæmpe dem? Så synes jeg helt klart at du skal prøve dette forløb. Du vil få en bedre forståelse for hvad der sker i kroppen, når den er i ubalance og hvad du skal gøre for at rette op på det. Du vil få et bedre overblik over, hvorfor lige præcis du får dine bumser og urenheder og hvilke vaner du skal lave om på, for at få den rene hud, som du altid har drømt om. Jeg har været super tilfreds med mit resultat, så jeg vil helt klart anbefale 

Lærke J

Bare skiftet fra de mange mange kopper kaffe, jeg dagligt indtog fyldt med sukker og mælk, væk fra stimulanserne fra sukker og koffein, og over til skøn grøn the, har givet mig så meget mere ro. Ro i mig og ro i søvnen. Jeg sover så meget bedre og længere idag. Og det alene gør jo underværker for min energi og min hverdag, og ikke mindst min udstråling og min hud.

Helle

Jeg mindes faktisk at min hud allerede så langt bedre ud efter allerede 1. uge. Jeg er blevet mere glad for min hud, og har en meget bedre viden om hvad der gør at kroppen reagerer, som den gør, og ikke mindst hvad man skal gøre for at få kroppen bedst muligt i balance.

Lærke

Jeg kan varmt anbefale Genvej til Ren Hud, Pia er utrolig dygtig til at guide og hjælpe med at få styr på urenheder i huden, hun ved hvad der er godt for huden og hvad der bestemt ikke er godt♥ Pia sørger for at man stille og roligt får ændret de dårlige vaner og ændret dem til nye gode ♥

Sanne

Få ren hud nu!

Stadig i tvivl om hvor du skal starte…. så kontakt mig for en dialog om hvilken løsning, der er den helt rette for netop dig. Med baggrund i din livsstil finder vi den løsning, der giver dig de bedste varige sunde og rene resultater i huden.