Foredrag

Sund og ren hud events

Vil du lære at hacke din hud, så den (for)bliver ren og sund?

Så kan du få inspiration med et foredrag om den indre hudpleje i din ungdomsklub, på skolen, i foreningen, til en skøn venindenaften… kun fantasien sætter grænsen.

Arrangementet sættes sammen, så det passer til jeres ønsker. Det kan være alt fra en time, hvor I opnår indsigt i hudens sammenhæng med den indre sundhed, hvordan vi læser hudens beskeder samt konkrete tilskud, opskrifter og vaneændringer.

Foredraget kan rundes af med korte personlige sessioner á 15 minutter pr. person.

Prisen er for 1 times foredrag plus kørsel efter statens takster.

Du kan booke mig her.

Ellers hold øje med de sund og ren hud events jeg inviterer til via FB eller Insta.

Få ren og sund hud med holistisk hudpleje.

Hold huden fugtmættet

Sørg for at holde huden fugtmættet, såvel indefra som udefra. Så undgår du sprukken tør hud, der er mere modtagelig overfor skadelige bakterier.

Giv din hud næring

Giv din hud næring gennem kosten, og lær hvordan du balancerer kroppens ph værdi og minimerer risiko for inflammationer.

Støt dit tarmsystem

Opnå en sund tarmflora, så kun de gavnlige stoffer optages. Og undgå at der slipper giftstoffer ud, som krop og hud kan reagere allergisk på.

Hormonel balance

Find ro og balance i din krop. Mindre stress og indre uro. Lær hvordan du slipper din afhængighed af koffein og andre stimulanser, og balancerer dine hormoner.

Rens ud

Lær hvordan du blidt renser ud i din krop, og kommer af med de gamle ophobede affaldsstoffer, der irriterer hudens sundhed.

Styrk immunforsvaret

Lær at udelade de fødevarer og andre stoffer, du måske er intollerant overfor. Find vejen til effektive alternativer og lær at elske de nye vaner, der nærer din hud.

Er sukker slet ikke godt for noget?…

Fast food og præfabrikerede fødevarer indeholder så meget tilsat sukker, at vi må holde igen med indtag af sukker, så det samlede regnskab ikke bliver for meget for huden.

Men sukker kan også være godt for huden…. som en skøn og lækker ansigtsscrub.

Lær hvordan du slipper trangen til sukker og samtidigt kreerer den skønneste scrub hjemme i køkkenet….. sjov aktivitet sammen med veninderne ♥

Skal vi tage en snak om din hud?