Pure Arctic Oil
Inflammationstest
EQ Essentials
Antioxidanter

Kosttilskud

Genvej til Ren Hud er Business Partner for de fantastiske produkter fra Eqology, som bl.a. omfatter en flydende fiskeolie af meget høj kvalitet.

Kvaliteten består i at Omega3 fedtsyren er udvundet af vildtfangede fisk, har et højt indhold af DHA, og en meget lav totoxværdi, så det giver dig den optimale effekt på din hudtilstand.

Og så er olien ikke fordærvet af en opvarmningsproces i kapsler, men istedet virkelig afgørende for din hud.

Er du i tvivl, om du mangler Omega3 i kroppen?
Du kan bestille en test, inden du starter på fiskeolien. Testen viser indholdet af Omega3 i din krop samt din ratio mellem de to fedtsyrer Omega3 og Omega6.

Skulle det vise dig, at du har Omega3 nok i kroppen, får du refunderet pengene for olien. Så du har alt at vinde, intet at tabe ift. fiskeolien, som har så mange fantastiske anti-inflammatoriske virkninger.

.

Klik her og bestil direkte i webshoppen

Husk du skal bruge mit forhandlernr. 4385672 i forbindelse med bestilling.

Ring/sms til 2277 1604 eller mail til pia@genvejtilrenhud.dk hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge, eller hvordan du bruger olien.

Interesseret i at vide mere om fiskeolie og inflammation i huden?

Klik her og læs mit blogindlæg om hud inflammation, og hvordan du undgår inflammation i huden.

Klik her og se en lille video, der forklarer hvorfor den rigtige balance mellem Omega3 og Omega6 i kroppen er så vigtig for dit helbred.

Jeg mindes faktisk at min hud allerede så langt bedre ud efter allerede 1. uge. Jeg er blevet mere glad for min hud, og har en meget bedre viden om hvad der gør at kroppen reagerer, som den gør, og ikke mindst hvad man skal gøre for at få kroppen bedst muligt i balance.

Lærke

Jeg kan varmt anbefale Genvej til Ren Hud, Pia er utrolig dygtig til at guide og hjælpe med at få styr på urenheder i huden, hun ved hvad der er godt for huden og hvad der bestemt ikke er godt♥ Pia sørger for at man stille og roligt får ændret de dårlige vaner og ændret dem til nye gode ♥

Sanne

Bare skiftet fra de mange mange kopper kaffe, jeg dagligt indtog fyldt med sukker og mælk, væk fra stimulanserne fra sukker og koffein, og over til skøn grøn the, har givet mig så meget mere ro. Ro i mig og ro i søvnen. Jeg sover så meget bedre og længere idag. Og det alene gør jo underværker for min energi og min hverdag, og ikke mindst min udstråling og min hud.

Helle

Det går bedre med Frederiks hud. Han har lagt sin kost meget om, så det har hjulpet rigtig fint!

Mette

Døjer du med urenheder og ved du ikke helt hvad du skal gøre for at bekæmpe dem? Så synes jeg helt klart at du skal prøve dette forløb. Du vil få en bedre forståelse for hvad der sker i kroppen, når den er i ubalance og hvad du skal gøre for at rette op på det. Du vil få et bedre overblik over, hvorfor lige præcis du får dine bumser og urenheder og hvilke vaner du skal lave om på, for at få den rene hud, som du altid har drømt om. Jeg har været super tilfreds med mit resultat, så jeg vil helt klart anbefale 

Lærke J