Online Kursus

Vil du gerne skabe et helt igennem rent udgangspunkt for din krop og din hud, og én gang for alle.

Vil du gerne løse dine hudproblemer, så du også fremover ved, hvad din krop forsøger at fortælle dig, og hvad du skal gøre for at opnå og bevare en flot ren hud, så skal du vælge denne løsning.

Følg mit online forløb og sig farvel til din urene hud!

Med dette forløb lærer du at nære din krop og dine organer, du lærer at forstå de symptomer, kroppen så fint anvender til at hjælpe dig på vej til et renere og sundere dig. Det er ikke svært, og du kan sagtens lære at gøre det selv.

Gå vejen sammen med mig i 8 uger og få den vildeste lækre hud.

Få mine daglige videotips og vejledning, og personlig vejledning til lige præcis din hud. Vi følges ad, og jeg hjælper dig hele vejen, så du er tryg i processen og ved præcist hvad, og hvordan du skal gøre.

Løbende holdopstart, så du kan sagtens nå at være med.

JA TAK – reserver min plads til ren hud her

Vil du gerne betale i 2 rater, så vælg reserver din plads med ratebetaling lige her og vælg rate 1 under betalingsform.

Sig farvel til dine hudproblemer

Få ren og sund hud nu_september 2018
Online kursus

1.495 kr.

Nyhed på vej
Online kursus

Hold huden fugtmættet

Sørg for at holde huden fugtmættet, såvel indefra som udefra. Så undgår du sprukken hud, der er mere modtageligt overfor skadelige bakterier.

Giv din hud næring

Giv din hud næring gennem kosten, og lær hvordan du balancerer kroppens ph værdi og minimerer risiko for inflammationer.

Støt dit tarmsystem

Opnå en sund tarmflora, så kun de gavnlige stoffer optages. Og undgå at der slipper giftstoffer ud, som krop og hud kan reagere allergisk på.

Mental balance

Find ro og balance i din krop. Mindre stress og indre uro. Lær hvordan du slipper din afhængighed af koffein og andre stimulanser, og balancerer dine hormoner.

Rens ud

Lær hvordan du blidt renser ud i din krop, og kommer af med de gamle ophobede affaldsstoffer, der irriterer hudens sundhed.

Minimer sukkeret

Lær hvad sukker gør ved din hud. Hvad er forskellen på naturligt frugtsukker, tilsat sukker og kulhydrater og hvad betyder det for dig? Lær hvordan du slipper trangen til sukker.

Få styr på din tarmflora

Det her er vigtigt… og hvor ville jeg gerne have vidst dette som ung!

Tarmens opgave er at fordøje og optage næringsstoffer, men også at modvirke forgiftning af kroppen.

Immunforsvaret sidder altså i din tarm.

Alkohol og koffein er stærkt irriterende for tarmen, og det samme gælder for kemiske stoffer i maden, som for eksempel farvestoffer, konserveringsmidler, andre tilsætningsstoffer og forharskede fedtstoffer. Mangel på enzymer kan medføre problemer med utæt tarm, og det kan binyrebarkhormoner og p-piller også.

Ved utæt tarm, slipper der giftstoffer ud, som kroppen kan reagere allergisk på. Det kan medføre betændelse.

Lær hvordan du balancerer din tarmflora med alt fra kost til kosttilskud og din mentale tilstand.

Døjer du med urenheder og ved du ikke helt hvad du skal gøre for at bekæmpe dem? Så synes jeg helt klart at du skal prøve dette forløb. Du vil få en bedre forståelse for hvad der sker i kroppen, når den er i ubalance og hvad du skal gøre for at rette op på det. Du vil få et bedre overblik over, hvorfor lige præcis du får dine bumser og urenheder og hvilke vaner du skal lave om på, for at få den rene hud, som du altid har drømt om. Jeg har været super tilfreds med mit resultat, så jeg vil helt klart anbefale 

Lærke J

Bare skiftet fra de mange mange kopper kaffe, jeg dagligt indtog fyldt med sukker og mælk, væk fra stimulanserne fra sukker og koffein, og over til skøn grøn the, har givet mig så meget mere ro. Ro i mig og ro i søvnen. Jeg sover så meget bedre og længere idag. Og det alene gør jo underværker for min energi og min hverdag, og ikke mindst min udstråling og min hud.

Helle

Jeg mindes faktisk at min hud allerede så langt bedre ud efter allerede 1. uge. Jeg er blevet mere glad for min hud, og har en meget bedre viden om hvad der gør at kroppen reagerer, som den gør, og ikke mindst hvad man skal gøre for at få kroppen bedst muligt i balance.

Lærke

Jeg kan varmt anbefale Genvej til Ren Hud, Pia er utrolig dygtig til at guide og hjælpe med at få styr på urenheder i huden, hun ved hvad der er godt for huden og hvad der bestemt ikke er godt♥ Pia sørger for at man stille og roligt får ændret de dårlige vaner og ændret dem til nye gode ♥

Sanne

Det går bedre med Frederiks hud. Han har lagt sin kost meget om, så det har hjulpet rigtig fint!

Mette

Få ren hud nu!

Stadig i tvivl om hvor du skal starte…. så kontakt mig for en dialog om hvilken løsning, der er den helt rette for netop dig. Med baggrund i din livsstil finder vi den løsning, der giver dig de bedste varige sunde og rene resultater i huden.