Få amazing super lækker Sund og Ren Hud Nu

Hold huden fugtmættet

Sørg for at holde huden fugtmættet, såvel indefra som udefra. Så undgår du sprukken tør hud, der er mere modtagelig over skadelige bakterier.

Giv din hud næring

Giv din hud næring gennem kosten, og lær hvordan du balancerer kroppens ph værdi og minimerer risiko for inflammationer.

Hormonel balance

Find ro og balance i din krop. Opnå mindre stress og indre uro. Lær hvordan du slipper din afhængighed af koffein og andre stimulanser, og balancerer dine hormoner.

Støt dit tarmsystem

Opnå en sund tarmflora, så kun de gavnlige stoffer optages. Og undgå at der slipper giftstoffer ud, som krop og hud kan reagere allergisk på.

Rens ud

Lær hvordan du blidt renser ud i din krop, og kommer af med de gamle ophobede affaldsstoffer, der irriterer hudens sundhed.

Styrk immunforsvaret

Lær at udelade de fødevarer og andre stoffer, du måske er intollerant overfor. Find vejen til effektive alternativer og lær at elske de nye vaner, der nærer din hud.

Men jeg spiser da sundt

Måske tænker du, at du spiser sundt idag, så hvilken forskel vil det gøre….?

Min erfaring er, at nok spiser du sundt, men hvis du har hudproblemer, så er der en ubalance i din krop, som renses ud igennem huden.

Vil du have en skøn og lækker ren hud, så skal der mere til… måske ikke præcist mere… men i alle fald noget andet.

Jeg kender vejen til at skabe den indre sundhed, der giver dig en flot sund og ren hud, og vil sætte en ære i at hjælpe dig.

Du bør også vide…

Følelsen, når man føler sig fri….. det har betydet så meget for mig at føle mig fri. Fri af hudproblemer, og fri af behovet for at gemme mig, og skjule min krop og mit ansigt; i alle fald de dele, der var hårdest ramt af betændelse.

Idag har jeg fået en hverdag, hvor jeg tør vise mit ansigt.

Dage med bare skuldre, helt uden angst for at vise mig, mit ansigt og min hud.

Et liv, hvor jeg føler mig ren og sund, og ikke gemmer mig bag hud, der får mig til at føle mig uren.

Et liv, hvor jeg ikke er flov over mig selv, men står stærkt i mit selvværd og troen på mig selv.

Bonusarme…

Som ekstra bonus får du blød hud, dejlige bløde overarme, helt uden tørre pletter eller knopper.

Alt sammen fordi din krop bliver næret og fugtet både indefra og udefra. Og som resultat af at din krop opnår en tilstand, hvor den udskiller affaldsstoffer, istedet for at ophobe dem.

Sundt fedt øger hudcellernes fugtighedsoptagelse og holder vandet inde, så huden ikke tørrer ud!

Jeg kan varmt anbefale Genvej til Ren Hud, Pia er utrolig dygtig til at guide og hjælpe med at få styr på urenheder i huden, hun ved hvad der er godt for huden og hvad der bestemt ikke er godt♥ Pia sørger for at man stille og roligt får ændret de dårlige vaner og ændret dem til nye gode ♥

Sanne

Det går bedre med Frederiks hud. Han har lagt sin kost meget om, så det har hjulpet rigtig fint!

Mette

Døjer du med urenheder og ved du ikke helt hvad du skal gøre for at bekæmpe dem? Så synes jeg helt klart at du skal prøve dette forløb. Du vil få en bedre forståelse for hvad der sker i kroppen, når den er i ubalance og hvad du skal gøre for at rette op på det. Du vil få et bedre overblik over, hvorfor lige præcis du får dine bumser og urenheder og hvilke vaner du skal lave om på, for at få den rene hud, som du altid har drømt om. Jeg har været super tilfreds med mit resultat, så jeg vil helt klart anbefale 

Lærke J

“Pia har hjulpet mig med at forstå hudens sprog og hjulpet mig med at undgå de største faldgrupper.
Endda med kun få enkle og meget naturlige løsninger.
Jeg kan på det varmeste anbefale Pia : ud over passionen, så finder du her et menneske der virkelig kan flytte dig.”

Trine

Bare skiftet fra de mange mange kopper kaffe, jeg dagligt indtog fyldt med sukker og mælk, væk fra stimulanserne fra sukker og koffein, og over til skøn grøn the, har givet mig så meget mere ro. Ro i mig og ro i søvnen. Jeg sover så meget bedre og længere idag. Og det alene gør jo underværker for min energi og min hverdag, og ikke mindst min udstråling og min hud.

Helle

Jeg mindes faktisk at min hud allerede så langt bedre ud efter allerede 1. uge. Jeg er blevet mere glad for min hud, og har en meget bedre viden om hvad der gør at kroppen reagerer, som den gør, og ikke mindst hvad man skal gøre for at få kroppen bedst muligt i balance.

Lærke