Indre hudpleje program for dig, der vil have smuk hud igen

Har du prøvet et hav af cremer… uden rigtig at få løst dit hudproblem?

Måske er det blevet værre.

Se her, hvordan du let og enkelt kan få hjælp til at få ren og smuk sund hud igen.

Men jeg spiser da sundt

Måske tænker du, at du spiser sundt idag, så hvilken forskel vil det gøre….?

Min erfaring er, at nok spiser du sundt, men hvis du har hudproblemer, så er der en ubalance i din krop, som renses ud igennem huden.

Vil du have en skøn og lækker ren hud, så skal der mere til… måske ikke præcist mere… men i alle fald noget andet og bedre.

Jeg kender vejen til at skabe den indre sundhed, der giver dig en flot sund og ren hud, og vil sætte en ære i at hjælpe dig.

Du bør også vide…

Følelsen, når man føler sig fri….. det har betydet så meget for mig at føle mig fri. Fri af hudproblemer, og fri af behovet for at gemme mig, og skjule min krop og mit ansigt; i alle fald de dele, der var hårdest ramt af betændelse.

Idag har jeg fået en hverdag, hvor jeg tør vise mit ansigt.

Fritid med bare skuldre, helt uden angst for at vise mig, mit ansigt og min hud.

Et liv, hvor jeg føler mig ren og sund, og ikke gemmer mig bag hud, der får mig til at føle mig uren.

Og et arbejdsliv, hvor min hud ikke begrænser mig, men lader mig stå stærkt i mit selvværd med god energi, om det er på scenen med foredrag, undervisning, på kontoret eller i mødet med kunder, kolleger eller andre kontakter.

Min hud får ikke længere lov at begrænse mig!

Bonusarme…

Som ekstra bonus får du blød hud, dejlige bløde overarme, helt uden tørre pletter eller knopper.

Alt sammen fordi din krop bliver næret og fugtet både indefra og udefra. Og som resultat af at din krop opnår en tilstand, hvor den udskiller affaldsstoffer, istedet for at ophobe dem.

Sundt fedt øger hudcellernes fugtighedsoptagelse og holder vandet inde, så huden ikke tørrer ud!

Jeg kan varmt anbefale Genvej til Ren Hud, Pia er utrolig dygtig til at guide og hjælpe med at få styr på urenheder i huden, hun ved hvad der er godt for huden og hvad der bestemt ikke er godt♥ Pia sørger for at man stille og roligt får ændret de dårlige vaner og ændret dem til nye gode ♥

Sanne

Nu er jeg jo også færdig med dit kursus og selvom jeg måske ikke har fulgt det til punkt og prikke hele tiden, har det bare givet mig rigtig meget. Det lyder måske fjollet men nogen dage er min hud så smuk at jeg ler til mig selv i spejlet og føler at jeg bare må tage et selfie ;-D

Ea

Det går bedre med Frederiks hud. Han har lagt sin kost meget om, så det har hjulpet rigtig fint!

Mette

Døjer du med urenheder og ved du ikke helt hvad du skal gøre for at bekæmpe dem? Så synes jeg helt klart at du skal prøve dette forløb. Du vil få en bedre forståelse for hvad der sker i kroppen, når den er i ubalance og hvad du skal gøre for at rette op på det. Du vil få et bedre overblik over, hvorfor lige præcis du får dine bumser og urenheder og hvilke vaner du skal lave om på, for at få den rene hud, som du altid har drømt om. Jeg har været super tilfreds med mit resultat, så jeg vil helt klart anbefale 

Lærke J

“Pia har hjulpet mig med at forstå hudens sprog og hjulpet mig med at undgå de største faldgrupper.
Endda med kun få enkle og meget naturlige løsninger.
Jeg kan på det varmeste anbefale Pia : ud over passionen, så finder du her et menneske der virkelig kan flytte dig.”

Trine

Bare skiftet fra de mange mange kopper kaffe, jeg dagligt indtog fyldt med sukker og mælk, væk fra stimulanserne fra sukker og koffein, og over til skøn grøn the, har givet mig så meget mere ro. Ro i mig og ro i søvnen. Jeg sover så meget bedre og længere idag. Og det alene gør jo underværker for min energi og min hverdag, og ikke mindst min udstråling og min hud.

Helle

Jeg mindes faktisk at min hud allerede så langt bedre ud efter allerede 1. uge. Jeg er blevet mere glad for min hud, og har en meget bedre viden om hvad der gør at kroppen reagerer, som den gør, og ikke mindst hvad man skal gøre for at få kroppen bedst muligt i balance.

Lærke