Warning: Creating default object from empty value in /customers/b/3/5/genvejtilrenhud.dk/httpd.www/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/3/5/genvejtilrenhud.dk/httpd.www/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php:28) in /customers/b/3/5/genvejtilrenhud.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 535 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/3/5/genvejtilrenhud.dk/httpd.www/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php:28) in /customers/b/3/5/genvejtilrenhud.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 543 Rosacea - effektivt hudplejeprogram - Genvej til Ren Hud

Rosacea?

Genkender du din hud i en eller flere af disse kendetegn?

Rødmer let

Typisk ifbm emotionelle situationer

Sensitiv hud

Der let reagerer på hudpleje produkter

Reagerer på vejrskift

Eller anden temperaturskift

Rødmosset eller irriteret hud

Kan være ujævn i strukturen

Udbrud på næse kinder, pande

Kan have akne-lignende bumser

Små synlige blodkar

Telangiectasia

Indre hudpleje program

Indre hudpleje program

Flot ren hud på kun 4 uger

Indre hudpleje programmet er for dig, der vil have flot ren og strålende hud.

Én gang for alle!

Få styr på dit hudproblem gennem effektiv årsagsbehandling.

Fremfor kun at symptombehandle udefra.

Lær hvilke elementer, der trigger din rosacea.

Uden behandling kan din hud forværres

Og i værste fald ende med okular rosacea med brændende røde øjne.

Støt din hud med indre pleje.

Og boost huden med nærende elementer fra både kost og tilskud.

En livsstil, der virkelig GØR EN FORSKEL.

For dig der drømmer om flot ren hud i ro og balance.

Gennemtestet effektiv metode

 • Nyt modulmateriale som e-bog for hver uge, så du har et let overblik over ugen, og ved hvordan du forbereder dig

 • Liste over konkrete tilskud, der passer lige til dig

 • Nye hudvenlige opskrifter til alle måltider

 • Ugentlig Q&A med mig

 • Videotips med tips og tricks, hvor jeg viser dig hvordan jeg gør

 • Evig adgang til online forummet

Dit hudpleje program

 • Online program – for dig med rosacea

 • Få flot ren hud på bare 4 uger

 • Pris kun 1.495 kr.

 • Specielt udviklet til lige præcis DIN hudtype

 • Start med det samme!

Skal du være en del af flokken?

Altså en af de personer, der får ren, sund og smuk hud, uden kemi og bivirkninger

Jeg har hjulpet mange mennesker med deres hudproblemer gennem årene – både uren hud, eksem, rosacea, alderstegn og meget andet. Personer med forskellige udfordringer, men med ét fælles ønske om at få kontrol over huden, og få en smuk, ren og sund hud igen. Nedenfor kan du læse, hvad de har at sige om mig.

“Jeg mindes faktisk at min hud allerede så langt bedre ud efter allerede 1. uge. Jeg er blevet mere glad for min hud, og har en meget bedre viden om hvad der gør at kroppen reagerer, som den gør, og ikke mindst hvad man skal gøre for at få kroppen bedst muligt i balance.”

Lærke

“Jeg kan varmt anbefale Genvej til Ren Hud, Pia er utrolig dygtig til at guide og hjælpe med at få styr på urenheder i huden, hun ved hvad der er godt for huden og hvad der bestemt ikke er godt♥ Pia sørger for at man stille og roligt får ændret de dårlige vaner og ændret dem til nye gode ♥”

Sanne

“Pia har hjulpet mig med at forstå hudens sprog og hjulpet mig med at undgå de største faldgrupper.
Endda med kun få enkle og meget naturlige løsninger.
Jeg kan på det varmeste anbefale Pia : ud over passionen, så finder du her et menneske der virkelig kan flytte dig.”

Trine

“Nu er jeg jo også færdig med dit kursus og selvom jeg måske ikke har fulgt det til punkt og prikke hele tiden, har det bare givet mig rigtig meget. Det lyder måske fjollet men nogen dage er min hud så smuk at jeg ler til mig selv i spejlet og føler at jeg bare må tage et selfie ;-D”

Ea

“Det går bedre med Frederiks hud. Han har lagt sin kost meget om, så det har hjulpet rigtig fint!”

Mette

“Bare skiftet fra de mange mange kopper kaffe, jeg dagligt indtog fyldt med sukker og mælk, væk fra stimulanserne fra sukker og koffein, og over til skøn grøn the, har givet mig så meget mere ro. Ro i mig og ro i søvnen. Jeg sover så meget bedre og længere idag. Og det alene gør jo underværker for min energi og min hverdag, og ikke mindst min udstråling og min hud.”

Helle

“Døjer du med urenheder og ved du ikke helt hvad du skal gøre for at bekæmpe dem? Så synes jeg helt klart at du skal prøve dette forløb. Du vil få en bedre forståelse for hvad der sker i kroppen, når den er i ubalance og hvad du skal gøre for at rette op på det. Du vil få et bedre overblik over, hvorfor lige præcis du får dine bumser og urenheder og hvilke vaner du skal lave om på, for at få den rene hud, som du altid har drømt om. Jeg har været super tilfreds med mit resultat, så jeg vil helt klart anbefale

Lærke J

“Har du brug for hjælp til din hud? Jeg kan virkelig varmt anbefale Pia. Hendes genveje til ren hud er ikke bare gode, de er også super sunde og uden kemi. Noget jeg sætter stor pris på. Jeg havde oplevet forandringer i min hud over et par år, som jeg var ked af. Jeg troede egentligt blot jeg måtte acceptere det pga min alder, men jeg spurgte Pia. Hendes råd var enkelt og super let. Allerede efter få uger kunne jeg se forskel, og nu er min hud meget pænere igen. Jeg er så taknemmelig. – Det bliver 5 stjerner fra mig.”

Susanne

Skal vi tage en snak om din hud?